Om oss
Ingela Krieger
Nina Sjögren
Christina Tapper
Kontakt
Om Ingela
Ingela har arbetat som projekt- och produktionsledare inom reklam och marknadsföring under lång tid. Den röda tråden i hennes karriär stavas alltså kommunikation, något hon har nytta av i sin roll som coach. 

Ingela är en coach med bred inriktning. Sedan augusti 2009 har hon arbetat mycket med jobb- och karriärcoaching men också med livscoaching och personlig utveckling. Med hennes bakgrund är hon bekväm med att coacha alla typer av människor, allt ifrån en ung nybliven mamma till en VD i ett stort bolag.

Ingela är diplomerad coach enligt ICF vid Coach Centrum 2008.

Ingela om sig själv:
”Min styrka som coach är att jag är bra på att lyssna och att jag har en förmåga att se – se människan bakom, hennes behov och drivkrafter. Jag är också resultatinriktad. Som person är jag balanserad, lugn och trygg.


Jobbet som coach känns helt rätt för mig. Det är fantastiskt att få ett sådant förtroende där en människa litar på mig och vågar lämna ut sig. Jag får vara med på en annan människas resa, det är både spännande och roligt.

Viktigt för mig både privat och
yrkesmässigt är respekt, inte minst respekt för olikheter.”

Whether or not you like the design, I should mention once again that hublot replica finishing as well as fit and finish for hublot replica are very impressive. Not only is the 42.55mm-wide replica watches case and matching bracelet or rubber strap very comfortable, but it also has wonderful polishing and surfacing. The case has some interesting details which are difficult to detect such as the www.bestreplicawatchesuk.co.uk coated black bezel screws, as well as the PVD black crown and crown guard. The also black chronograph pushers are apparently coated in black rubber too.