Om oss
Ingela Krieger
Nina Sjögren
Christina Tapper
Kontakt
Om Christina
Christina återvände för ett par år sedan till Stockholm efter att ha arbetat utomlands i nästan 25 år, främst i Bryssel. Idag driver hon sitt eget företag Atalante Relocation samtidigt som hon arbetar som coach.

Christina är diplomerad affärscoach vid Solid Affärscoaching, godkänd och ackrediterad av ICF och EMCC.

Som affärscoach coachar hon oftast chefer i syfte att medvetandegöra klientens mål och ambitioner utifrån organisationens behov och framtid. Vad krävs för utveckling av chefen för att klara framtida utmaningar, är en grundfråga i affärscoaching.

Christina har genom studier och sin långa vistelse utomlands kunskap i kulturskillnader och hur det är att bo och arbeta i ett annat land. Något hon får användning av i sin roll som coach och mentor inte minst för expatriater. Christina pratar för övrigt flytande engelska och franska och bra spanska.

Christina om sig själv:
”När jag arbetar som coach är riktningen eller målet för coachingen något jag betonar. Jag tycker att jag ofta, genom att ställa relevanta frågor, rätt snabbt lyckas sätta fingret på det väsentliga, för att sedan tillsammans med min klient hitta lösningar som leder mot målet.

Jag har en gedigen erfarenhet av arbete i stora organisationer, framför allt på managementnivå.
Även om jag är resultatorienterad så är min personliga framtoning tillmötesgående och lyssnande. Att mina klienter har förtroende och känner sig trygga tillsammans med mig, är helt avgörande i min roll som coach.

Min övertygelse är att det alltid finns lösningar, även på svåra problemställningar. Bara man är ihärdig, realistisk och klok och får rätt stöd från rätt människor.”


Additional details about the rolex replica sale are that it is, of course, an automatic, and it operates at replica watches with a power reserve of 65 hours. Eterna also claims "chronometer accuracy." Moreover, the chronograph (which uses two hands in the right subdial to panerai replica sale measure elapsed minutes and hours) has a flyback mechanism. Being quite taken with the Eterna Royal KonTiki Chronograph hublot replica, I look forward to checking them out hands-on.